Outbase ID.Buzz campervan

’Direct bij de lancering waren we fan. De ID.Buzz is nu al iconisch en de perfecte basis voor een alles-in-één campervan: elektrisch, compact en duurzaam geproduceerd’ – Tim & Arne, Outbase

Alles-in-één campervan: De Outbase ID.Buzz campervan
Bekijk de plattegrond van de Volkswagen ID.Buzz Camper

Met de draaibare stoelen wordt de volledige binnenruimte gebruikt. Je kunt comfortabel tegenover elkaar zitten en er is voldoende ruimte om met vier personen binnen te kunnen eten of een spelletje te spelen aan de uitschuifbare tafel. Opbergruimte in de vloer, onder de slaapbank, onder de voorstoelen en in de zijwanden van de auto. Achterin meer dan voldoende plek voor alle campingspullen. Aan bergruimte geen gebrek!

Bekijk de plattegrond van de Volkswagen ID.Buzz Camper

In eén klik en beweging de slaapbank uitschuiven tot bed en binnen 5 seconden een opgemaakt bed. Met voldoende ruimte om voor het bed te staan, op de voorstoelen te zitten of tijdens de nacht het toilet te kunnen gebruiken. Via de voorstoelen klim je daarnaast gemakkelijk omhoog naar het ruime bovenbed van 110x190cm (matrasmaat, vrije ruimte is 120cm).

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je hem direct bestellen? Maak een afspraak en kom de ID.Buzz campervan in het echt bekijken.

De alles in één campervan

De compacte ID.Buzz campervan is een echte alleskunner! Ideaal voor lange vakanties, maar ook praktisch in het dagelijks gebruik. Gewoon bij je voor de deur dus makkelijk mee te nemen voor een weekendje weg, om in te werken of om de (klein)kinderen mee op te halen.

De compacte ID.Buzz campervan met keuken

Innovatief ontwerp

Speciaal voor de ID.Buzz is in samenwerking met gespecialiseerde partners een goedgekeurde slaapbank, draaibare voorstoelen en een eigen (slaap)hefdak ontwikkeld. Elke millimeter is benut en op deze manier hebben we een super ruimtelijke ID.Buzz campervan ontwikkeld.

Volkswagen ID.Buzz Camper gemakkelijk opladen

Duurzaamheid

De campervan is opgebouwd met mooie materialen zoals kurk, schapenwol, wolvilt, hennep, gerecyclede PET-flessen, biologisch katoen en gerecyclede textielvezels. We blijven daarnaast onderzoek doen om tot een nog kleinere ecologische voetafdruk toe te werken.

Volkswagen ID.Buzz Camper opgebouwd van mooie materialen

Het kookeiland

Uitgebreid koken aan de aan de ‘gezellige’ kant van de camper, de plek waar je je buitenstoeltjes plaatst, onder de luifel en de plek waar je in- en uitstapt, dus makkelijk bij je spullen kan. Een keuken zoals het kookeiland in een woning; het centrale punt waar je samenkomt, samen kookt, een drankje neemt of nieuwe vrienden leert kennen.

Volkswagen ID.Buzz Camper met kookeiland

Binnen en écht buiten koken

Draai de keuken naar buiten, klik de uitschuifbare tafel eraan vast en maak je favoriete recepten. Heerlijk staand koken en geurtjes blijven buiten. Wanneer je wilt kun je de keuken ook binnen gebruiken. Volledig naar binnen gedraaid of in de schuifdeuropening. Gebruik de keuken zoals je het zelf fijn vindt.

In onze online Outbase ID.Buzz campervan brochure staat nog veel meer informatie

Innoveren en samenwerken

‘Als het er niet is, dan maken we het toch zelf?’

We kunnen dat echter niet alleen. Voor de ontwikkeling hebben we diverse specialisten en ingenieurs ingeschakeld om onze concepten te vertalen naar maakbare producten.

De Outbase ID.Buzz is echt uniek. Alles speciaal op maat gemaakt, ontworpen om het maximale uit de ruimte te halen en vol oplossingen die nooit eerder in de campermarkt zijn toegepast. Deels gemaakt door lokale ambachtslieden en deels gemaakt door grote spelers die wereldleider zijn in hun segment.

Op deze manier kunnen we kwaliteit waarborgen, want wij willen dat onze campervans over 50 jaar net zo iconisch zijn als de T1 en T2 dat nu zijn.

Levertijd en prijzen

De levertijd is afhankelijk van het moment van bestellen. Vanwege de enorme belangstelling is dit momentafhankelijk, maar tijdens een afspraak bij ons in de showroom kunnen we hier altijd duidelijke informatie over voorzien.

De vanaf prijs voor een totale camper-inrichting ligt op €28.970,- incl. BTW. Je kunt in overleg zelf een ID.Buzz aanleveren voor ombouw, maar we hebben altijd diverse auto’s in bestelling staan en beschikbaar voor verkoop.

Neem contact op met ons via de mail en dan kunnen we een volledige prijslijst toesturen.

Campertarief

Vanwege de compacte maten voldoet de ID.Buzz niet aan de inrichtingseisen voor kampeervoertuigen van de belastingdienst. Dit betekent dat je vanaf 2026 het reguliere personenauto tarief moet betalen voor de wegenbelasting(MRB).

Aangezien het campertarief voor de wegenbelasting vanaf 2026 verdubbelt en elektrische voertuigen korting krijgen komt de ID.Buzz vergeleken met dieselcampers toch nog gunstig uit qua kosten. Hieronder zie je een vergelijking:

Outbase ID.Buzz campervan 2.351-2.450kg € 96,20 p/mnd
VW Transporter California 2.251-2.350kg € 137,35 p/mnd
Ford Transit Nugget camper 2.551-2.650kg € 151,00 p/mnd
Mercedes EQV camper 2.851-2.950kg € 61,20 p/mnd
Open e-Vivaro camper 2.451-2.550kg € 50,70 p/mnd
*tarief gebaseerd op provincie Utrecht.

In deze vergelijking zie je dat de wegenbelasting voor dieselcampers hoger uitvalt dan de bij ID.Buzz. De elektrische campers die de camperkorting wel krijgen komen juist iets lager uit in de wegenbelasting.

In de totale maandelijkse lasten zal de ID.Buzz echter nog steeds goedkoper zijn**. Met de efficiënte aandrijflijn verbruikt de ID.Buzz namelijk fors minder elektriciteit ten opzichte van de Mercedes en Opel (en Peugeot/ Citroën/Toyota/Fiat versies). Daarnaast krijg je de eerste 7 jaar gratis onderhoud en APK en hebben Volkswagen campers sterke restwaardes.

**Uitgaande van laden bij openbare laadpalen à 30ct/ kWh (prijspeil Utrecht april ’24) en 15.000km per jaar (verschil in verbruik 4kWh / 100km) en een besparing van €400,- aan jaarlijks onderhoud. 

Make the world your home

Contact

Outbase
Otto Hahnweg 50
3542 AX Utrecht
+31 (0) 30 – 237 83 00
info@outbasecampervans.com

Kvk: 77278887
BTW: NL860957160B01

Personeel van Outbase Campervans
Wij zijn trots op onze campervans en vinden het leuk om je er alles over te vertellen!
Plan een afspraak of vul het contactformulier in.  Kalender word geladen......

  Beschikbare tijden*:

  Naam*:

  Achternaam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer*:

  Ik heb interesse in*:

  ajax loader