Volkswagen ID.Buzz camper

Nieuws

De Volkswagen ID.BUZZ Camper

Hij komt eraan en wij gaan er een 4 persoonscamper van maken met slaaphefdak.

Wat is de Volkswagen ID.Buzz een coole auto geworden! We zijn bij de aankondiging dan ook direct in gesprek met Volkswagen gegaan en waren één van de eerste die er een aantal besteld hebben.

Volkswagen ID.Buzz Camper
Volkswagen ID.Buzz
Zeer efficiënt

Met een range van circa 420km en slechts een 77Kwh accupakket. Daarmee is de Volkswagen ID.Buzz ongeveer 50% efficiënter dan de bijvoorbeeld de Mercedes EQV

Volkswagen ID.Buzz Camper voorkant

Elektrische bus

Vanaf de start is de Volkswagen ID.Buzz ontwikkeld als elektrische bus. Hierdoor is met alle aspecten vanaf het begin van de ontwikkeling rekening gehouden.

Volkswagen ID.Buzz Camper elektrisch

Korte laadstops

Met de korte laadstops en de lage gebruikerslasten is de Volkswagen ID.Buzz echt een game-changer.

Volkswagen ID.Buzz Camper Ontwerp

Zodra deze eerste ID.Buzz bij ons binnen is gaan we starten met prototypes bouwen. Omdat de ID.Buzz kleiner is dan een Volkswagen Transporter en meer lijkt op de Caddy qua grootte is deze bus perfect voor ons. Met onze jarenlange ervaring van kleine campers bouwen is het onze specialiteit om uiterst efficiënt te ontwerpen en geen ruimte onbenut te laten. De Volkswagen ID.Buzz camper zal voorzien worden van onze unieke slaapbank met goedgekeurde zitplaatsen, een hefdak waarin ook geslapen kan worden en uiteraard met een keuken die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Dit maal voor het eerst met een inductiekookplaat.

Duurzaamheid

Deze weg willen wij doorzetten en daarom hebben wij voor onszelf de lat hoog gelegd en moet dit de meest duurzame productie camper op de markt worden. Elk materiaal wat we gebruiken wordt nu tegen het licht gehouden en ook onze productie zal (nog) duurzamer opgezet moeten worden.

Planning

Eind januari op de beurs Caravana in Leeuwarden presenteren we de Outbase ID.Buzz campervan. Op de beurs zelf zullen we echter nog met een kale bus staan, al kunnen we jullie dan wel laten zien wat we precies met onze camper indeling gaan doen! We hebben reeds een aantal bussen in bestelling staan bij Volkswagen, dus als je de camper begin volgend jaar besteld kan je in 2023 nog rondrijden met jouw eigen Volkswagen ID.Buzz camper. De richtprijs voor een compleet uitgeruste camper is €85.000,- a €90.000,-.

Make the world your home

Contact

Wil je meer informatie of een afspraak met ons maken? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Gegevens
Otto Hahnweg 50
3542 AX Utrecht
+31 (0) 167 221 007
info@outbasecampervans.com

Kvk 77278887 BTW-071928736493
Alleen op afspraak