ID.Buzz campervan

De Volkswagen ID.Buzz is wat kleiner dan de Volkswagen California. Volgens ons een enorm voordeel, want nog beter dagelijks inzetbaar en met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van compacte campervans kunnen we onze expertise optimaal inzetten om geen ruimte onbenut te laten.

Volkswagen ID.Buzz Camper
Outbase-over-campervan

Ons ontwerp is speciaal gemaakt voor de ID.Buzz op basis van afmetingen, vormen en bruikbaarheid van de binnenruimte. Hiermee kunnen we elk hoekje en gaatje op de meest efficiënte manier gebruiken. Uiteraard met een herkenbare Outbase stijl en onze praktische basis uitgangspunten, zoals dubbele schuifdeuren, de slaapbank in rijrichting en de keuken in de schuifdeuropening aan de passagierszijde.

Groot hefdak

Voor de ontwikkeling van het hefdak zijn we een samenwerking aangegaan met een bedrijf welke ook officieel partner is van Volkswagen. Hierdoor kunnen we windtunnelsimulaties doen om de invloed op de range zoveel mogelijk te beperken. Het wordt volledig elektrisch bedienbaar en optioneel komt er een bovenbed beschikbaar waar ook volwassenen kunnen slapen.

Volkswagen ID.Buzz Camper elektrisch
Duurzaam

Volkswagen heeft de ID.Buzz voor een groot deel uit hernieuwbare materialen opgebouwd die goed te recyclen zijn. Hier zijn wij erg blij mee, omdat wij ook al vele jaren werken om op dit gebied te blijven ontwikkelen. Uiteraard gaan wij dan ook ons best doen om zoveel als mogelijk ons interieur op te bouwen met hernieuwbare en/of recyclebare materialen.

Volkswagen ID.Buzz
Zeer efficiënt

De ID.Buzz is de meest efficiënte elektrische bus op de markt met 25% minder verbruik dan de Mercedes EQV en de Toyota ProAce (en verwante modellen). Ook ligt de laadsnelheid van de ID.Buzz enorm hoog en krijg je er 289km range bij in 30min (EQV= 178km / ProAce = 143km). Dus minder vaak en korter stoppen tegenover lagere kosten. (bron: adac.de)

Volkswagen ID.Buzz Camper voorkant
Veilig en goedgekeurd
De veiligheidseisen worden met de jaren strenger, dus hoe recenter de auto op de markt gekomen is, hoe hoger de eisen m.b.t. veiligheid. Onze toegevoegde producten moeten ook aan deze strenge eisen voldoen en daarom wordt de slaapbank, de draaistoelen en het hefdak uitgebreid getest en straks goedgekeurd volgens de Europese normeringen in bijzijn van de RDW.
Volkswagen ID.Buzz Camper elektrisch
Praktisch ontwerp

Je kunt voor de slaapbank staan, je kunt met bed-opstelling op de voorstoelen zitten en je kunt het toilet in de nacht gebruiken. Veel bergruimte in de hoge kast naast de slaapbank, onder de slaapbank en in de ruime vloervakken. De ID.Buzz wordt daarnaast voorzien van een draaibare keuken met inductiekookplaat.

We vertellen je graag alles over onze campervans. Kom vrijblijvend kijken en vraag ons het hemd van ons lijf om jouw perfecte campervan samen te stellen.

Planning

De ontwikkeling van het interieur is klaar! De laatste 10% van het ontwerp was uitdagend en soms erg lastig, want we hebben de lat hoog gelegd met onze eisen en wilden geen concessies doen. Maar we zijn rond en leggen nu de laatste hand om van prototype naar een productieversie te gaan. Wij hebben de officiële goedkeuringen voor de zitplaatsen achterin, de draaistoelen en het slaaphefdak binnen. Deze producten zijn door onszelf ontworpen om het maximale uit de beperkte ruimte in de ID.Buzz te halen en onze camperindeling sluit naadloos aan op deze goedgekeurde producten. Het hefdak en de slaapbanken staan in productie en sommige onderdelen hebben we al op voorraad liggen. Maak een afspraak om de ID.Buzz in de showroom te komen bewonderen!

Verkrijgbaarheid

De Volkswagen ID.Buzz is erg populair. Dat merken wij in onze aanvragen, maar ook de levertijd vanuit Volkswagen is enorm opgelopen. We krijgen dit jaar een paar auto’s binnen die reeds vergeven zijn en voor 2024 hebben we een groot aantal leveringen gepland staan, waarvoor veel interesse is.

Afhankelijk van prijsstijgingen vanuit onze leveranciers en vanuit Volkswagen verwachten we een zeer complete ID.Buzz campervan aan te bieden vanaf zo’n €90.000,-. Hier zullen dan nog slechts enkele opties aan toe te voegen zijn zoals bijvoorbeeld het toilet en/of de luifel. Een versie zonder hefdak zal ook beschikbaar komen.

Make the world your home

Contact

Outbase
Otto Hahnweg 50
3542 AX Utrecht
+31 (0) 30 – 237 83 00
info@outbasecampervans.com

Kvk: 77278887
BTW: NL860957160B01

mini campers kookplaat
Wij zijn trots op onze campervans en vinden het leuk om je er alles over te vertellen!
Plan een afspraak of vul het contactformulier in.    Calendar is loading...