Outbase Caddy campervan

Met de Caddy campervan wilden we het compacte-camper-segment naar een hoger niveau tillen. Een alles-in-één campervan met zuinige benzinemotor, 4 goedgekeurde zitplaatsen, mogelijkheid tot een groot hefdak en alle gemakken die ook in de grotere campers te krijgen zijn.

Alles-in-één campervan: De Outbase ID.Buzz campervan
Bekijk de plattegrond van de Volkswagen ID.Buzz Camper

Door het grote hefdak en de ruime leefruimte kun je comfortabele binnen zitten en staan. Aan de tafel kun je prima eten of werken. Onder en naast de bank is er voldoende ruimte om je spullen op te bergen. Ook achterin is er voldoende bergruimte voor je campingspullen.

Bekijk de plattegrond van de Volkswagen ID.Buzz Camper

In één klik en beweging schuif je de slaapbank uit en binnen 5 seconden heb je een opgemaakt bed. Het bed is royaal (125 x 210 cm) en groter dan de meeste buscampers. Het bed boven in het hefdak is geschikt voor één volwassene of twee (kleine) kinderen.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je hem direct bestellen? Maak een afspraak en kom de Caddy Maxi campervan in het echt bekijken.

De alles in één campervan

De compacte Caddy campervan is een echte alleskunner! Ideaal voor mooie vakanties, maar ook praktisch in het dagelijks gebruik. Gewoon bij je voor de deur dus makkelijk mee te nemen voor een weekendje weg, om in te werken of om de (klein)kinderen mee op te halen.

Veel bergruimte in Volkswagen Caddy Camper

Innovatief ontwerp

Speciaal voor de Caddy is in samenwerking met gespecialiseerde partners een goedgekeurde slaapbank en een groot hefdak ontwikkeld. Een unicum in dit segment, waardoor je comfortabel kunt zitten er verblijven in de campervan.

Een unieke slaapbank in de Volkswagen Caddy Camper

Duurzaamheid

De campervan is opgebouwd met mooie materialen zoals kurk, schapenwol, wolvilt en gerecyclede PET-flessen. Ook is het houtwerk afgewerkt met een natuurlijk olie en worden de interieurdelen volledig in eigen huis geproduceerd door onze vakmensen met de meest moderne machines.

Een buitenkeuken vanuit de Volkswagen Caddy Camper

Lekker basic of juist luxe

Met onze camper-inrichting kan je alle kanten op. Het basispakket heeft alle opties die je echt wilt. Maar met onze opties kun je de campervan helemaal maken zoals jij wilt, een cassetteluifel, offroad pakket en/of het grote (slaap)hefdak.

Veel bergruimte in Volkswagen Caddy Camper

Binnen en écht buiten koken

Schuif de keuken volledig naar buiten, klap het tafeltje omhoog en maak je favoriete recepten. Heerlijk staand koken en geurtjes blijven buiten. Wanneer je wilt kun je de keuken ook binnen gebruiken door de klepkast open te klappen. Gebruik de keuken zoals je het zelf fijn vindt.

In onze online Outbase Volkswagen Caddy campervan brochure staat nog veel meer informatie

Levertijd en prijzen

De levertijd is afhankelijk van het moment van bestellen. We hebben een gemiddelde levertijd van circa 6 maanden.

Onze camperinrichting is alleen geschikt voor Caddy’s vanaf bouwjaar 2020 en dan alleen het nieuwe model. Ook moet het altijd de lange Maxi versie zijn en in de basis een bedrijfswagen en niet de personenwagen. Andere Caddy’s kunnen niet voorzien worden van onze camperinrichting. Ben je op zoek naar een Caddy voor onze inbouw?

Neem altijd even contact op voordat je een auto koopt. We hebben vaak ook auto’s beschikbaar voor ombouw/verkoop. De vanaf prijs voor het basispakket van de camperombouw ligt op €16.990,-. Neem contact met ons op, dan sturen we je een volledige prijslijst toe en kunnen we een afspraak maken.

Keuring en motorrijtuigen belasting

Wij laten de Volkswagen Caddy officieel keuren tot camper bij de RDW. Dit kost wat meer moeite dan bij de grotere campers, vanwege aanvullende eisen en testrapporten die aangeleverd moeten worden. Het complete traject van het keuren, leveren en opvragen van de testrapporten wordt geheel door ons verzorgd. Hiermee rijd je geheel legaal met onze inbouw.

Het kwarttarief is niet van toepassing op auto’s in dit segment. Op enkele centimeters voldoet onze Caddy niet aan de maatvoeringseisen van de belastingdienst. Omdat we met benzinemotoren werken, valt de motorrijtuigenbelasting (MRB) van circa €65,- p/mnd echter nauwelijks hoger uit dan een Volkswagen Transporter met dieselmotor. Binnenkort gaat het kwarttarief naar een half-tarief en wordt het rijden in een camper dus duurder. Dit heeft o.a. een negatief effect op de restwaarde van grotere dieselcampers. Daar heeft onze Caddy gelukkig geen last van, want het MRB-tarief blijft voor de Caddy gelijk en je mag nog steeds elke stad in.

Make the world your home

Contact

Outbase
Otto Hahnweg 50
3542 AX Utrecht
+31 (0) 30 – 237 83 00
info@outbasecampervans.com

Kvk: 77278887
BTW: NL860957160B01

Personeel van Outbase Campervans
Wij zijn trots op onze campervans en vinden het leuk om je er alles over te vertellen!
Plan een afspraak of vul het contactformulier in.    Kalender word geladen......