Onze Volkswagen Caddy Maxi

Hét nieuwe VW
busje: CADDY

Onze 4-persoons camper op basis van de Volkswagen Caddy Maxi, net één maatje kleiner dan de traditionele Volkswagen Transporter en daarmee nog beter bruikbaar als dagelijkse auto, zeker in combinatie met de zuinige benzinemotor.

Volkswagen Caddy Maxi Camper
Volkswagen Caddy Maxi Slaapbank

Unieke slaapbank

Speciaal voor dit model hebben we een eigen slaapbank ontwikkeld waar je met twee personen kunt zitten tijdens het rijden (RDW goedgekeurd).

Volkswagen Caddy Maxi detail

Van bank naar bed in secondes

Eén hendel losklikken, de bank naar voren schuiven en de leuning zakt vanzelf mee naar bed positie. Vervolgens het topmatras met beddengoed uitrollen en je hebt binnen 5 seconden een opgemaakt bed.

Volkswagen Caddy Maxi opbergruimte

Op en top bergruimte

Terug omhoog gaat ook soepel vanwege de gasveren en je hoeft geen gordels te verplaatsen of tussen de kussens uit te trekken. Onder de slaapbank meer dan voldoende bergruimte in de grote lade met daarnaast een koelkastlade.

Volkswagen Caddy Maxi is zeer compleet uitgerust

Zowel de auto als de camper-inbouw wordt bij ons samengesteld en besteld. Wij hebben altijd meerdere auto’s in bestelling staan die zijn voorzien van de meest gekozen opties, waardoor je niet hoeft te wachten op lange levertijden van Volkswagen.

Standaard wordt de Volkswagen Caddy Maxi camper altijd voorzien van de volgende onderdelen:

Outbase slaapbanksysteem

Outbase slaapbanksysteem met twee gordels (RDW goedgekeurd), waardoor je met 4 personen kunt rijden. Bekleding in Caddy style en topmatras is altijd inclusief

Uitschuifbare keuken

Uitschuifbare keuken met uitklaptafel, 12 liter schoon, 5,5 liter vuil water jerrycan, dompelpompje, draaibare kraan, Primus 2-pits brander en gas cartouche

Bergruimte

Bergruimte naast de keuken (optioneel te vervangen voor een toilet)

Kasten

Eén hoge en één lage kast aan beide zijwanden met open vakken en elastiek

Houten afwerkpanelen

Houten afwerkpanelen voor deurstijlen, deuren en slaapbank

Ingebouwde tafel in schuifdeur

Ingebouwde tafel in schuifdeur met draaibare poot aan keuken gemonteerd

Koelkast onder slaapbank

Koelkast onder slaapbank, aangesloten op het Power Station

Power Station

Power Station in kast naast keuken(ook met toilet) en met USB aansluitingen in lage kast

Vaste verlichting

Vaste verlichting ingebouwd in plafondstijlen

Laadruimte

Laadruimte geïsoleerd en bekleed met vilt

Thermo blinds en raamspoilers

Een complete set thermo blinds en raamspoilers voor beide voorruiten

Twee schuiframen

Twee schuiframen in beide schuifdeuren en 1 vast raam in rechter achterpaneel

Afwerking: Het houtwerk is afgewerkt met een lak van Duitse kwaliteit op natuurlijke basis in een ultramatte naturel berken tint. De slaapbank is dezelfde stoffen als de voorstoelen bekleed, met twee stroken met het geblokte motief. De vloer wordt afgewerkt met duurzaam Marmoleum in betongrijs met zwarte hoeklijsten. De Volkswagen Caddy Maxi campervan is verkrijgbaar vanaf net boven de €50.000,-. De eerste edities zullen wat luxer aangekleed zijn en krijgen standaard het hefdak. Deze komen rijklaar uit op €60.150,- incl. BTW, BPM en alle bijkomende kosten.

Volkswagen Caddy Maxi met extra opties

De camper is standaard al voorzien van bijna alle onderdelen, maar er zijn nog enkele opties beschikbaar. Je kunt zelf kiezen welke opties je wilt, maar in sommige gevallen is het handig om opties te combineren.

Wij helpen graag om hierbij de juiste keuzes te maken, zodat je het beste totaalplaatje krijgt wat past bij jouw manier van kamperen.

200W Zonnepaneel
Zeer vlak zonnepaneel op dak gemonteerd. Bijna onzichtbaar en maximaal mogelijke maat voor grote opbrengst zodat je langer zonder stroomvoorziening kunt reizen. Prijs €895,-
Webasto standkachel
Voor de kampeerder die graag heel het jaar op pad gaat of koudere gebieden opzoekt. De standkachel wordt onder de vloer ingebouwd, waardoor je nauwelijks bruikbare bergruimte verliest. De kachel werkt op de benzine uit de tank van de auto en de ventilator werkt op de huishoudaccu. Prijs €2.399,- incl. installatie
Supergroot hefdak
Een super groot hefdak, speciaal ontwikkeld voor onze 4-persoons Caddy zodat er ook twee kinderen ofwel één volwassene in kan slapen met het optionele bed. Er is zoveel hoogte dat je zelfs op de keuken nog kunt staan en met drie vensters met hor heb je bijna het gevoel van tentslapen. Prijs hefdak. Prijs €7.290,-, bedplank met matras €599,-
Trelino toilet
Een zeer fraai droogtoilet van een Duitse fabrikant. Simpel en effectief. Dit toilet vervangt de bergkast naast de keuken. Meerprijs €299,-
Offroad Pack
Extra stoere uitstraling, meer grip buiten het asfalt en meer bodemvrijheid voor als je buiten de gebaande paden reist. Het pakket bestaat uit de volgende onderdelen: MAD ophoogset 20mm, Autec lichtmetalen velgen en General Grabber AT banden. Prijs €2.180,- incl. montage en uitlijning
Fiamma F45S 260 luifel
Grote luifel die ook in je eentje uitgeklapt kan worden. Zwarte box en grijs doek. Inclusief montage en op maat gemaakte rvs montagebeugels. Prijs €1.078,-

Hoe werkt het?

Tijdens de afspraak laten we je graag alle mogelijkheden zien en kun je de ruimtelijkheid van ons ontwerp ervaren. Hier kunnen we een duidelijk beeld schetsen van jouw gewenste samenstelling en de bijbehorende kosten. De basisauto, een Volkswagen Caddy Maxi, kan rechtstreeks bij ons besteld worden. Door de hoge afnames en goede afspraken kunnen wij deze leveren tegen een scherp tarief. Zelf een auto aanleveren is helaas niet mogelijk. Tweedehands is in principe wel mogelijk, maar op dit moment liggen de prijzen vaak hoger dan nieuw en heeft het dus geen meerwaarde, zeker omdat wij zorgen dat we continue nieuwe auto’s in aanloop hebben om lange levertijden te voorkomen.

Hoe werkt het camperkenteken?
Wij laten de Volkswagen Caddy officieel keuren tot camper bij de RDW. Dit kost wat meer moeite dan de grotere campers, vanwege aanvullende eisen en testrapporten die aangeleverd moeten worden. Het complete traject van het keuren, leveren en opvragen van de testrapporten wordt geheel door ons verzorgd. Hiermee rijd je geheel legaal met onze inbouw.
Levertijd
De levertijd is op aanvraag. Over het algemeen kunnen wij vrij snel leveren omdat we altijd auto’s vooruit bestellen zodat de klant niet hoeft te wachten op de lange levertijd van autofabrikanten.
Krijg ik dan ook het kwarttarief?
Nee, auto’s in dit kleine segment zijn nooit te rijden met het kwarttarief. Op enkele centimeters voldoet deze niet aan de maatvoeringseisen van de belasting. Omdat we met benzinemotoren werken valt de MRB echter nauwelijks hoger uit dan een Volkswagen Transporter met dieselmotor. Met de aankondiging van het rekeningrijden is daarnaast aangegeven dat het campertarief komt te vervallen en dan zal de kilometerprijsprijs voor benzine, elektrisch in combinatie met minder gewicht gunstiger zijn dan een meer vervuilende zware diesel.
Past deze inbouw ook in de (korte) MPV?
Nee. Onze inbouw is alleen geschikt voor de lange versie van dit model en alleen voor de bedrijfswagenvariant. Op dit moment zijn wij ook niet voornemens om voor deze andere varianten een inrichten te ontwerpen. In ons modellen assortiment staan alle andere opties die we wel aanbieden.

Make the world your home

Contact

Wil je meer informatie of een afspraak met ons maken? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Gegevens
Otto Hahnweg 50
3542 AX Utrecht
+31 (0) 167 221 007
info@outbasecampervans.com

Kvk 77278887 BTW-071928736493
Alleen op afspraak