Outbase Caddy campervan

Met de Caddy campervan wilden we het compacte camper segment naar een hoger niveau tillen. Een alles-in-één campervan met zuinige benzinemotor, 4 goedgekeurde zitplaatsen, mogelijkheid tot een groot hefdak en alle gemakken van die ook in de grotere campers te krijgen zijn.
Onze 4-persoons camper op basis van de Volkswagen Caddy Maxi

Bekijk de video van onze Volkswagen Caddy campervan

De alles in één campervan

De compacte Caddy campervan is een echte alleskunner! Ideaal voor mooie vakanties, maar ook praktisch in het dagelijks gebruik. Gewoon bij je voor de deur dus makkelijk mee te nemen voor een weekendje weg, om in te werken of om de (klein)kinderen mee op te halen.

Veel bergruimte in Volkswagen Caddy Camper

Innovtief ontwerp

Speciaal voor de Caddy is in samenwerking met gespecialiseerde partners een goedgekeurde slaapbank en een groot hefdak ontwikkeld. Een unicum in dit segment, waardoor je comfortabel kunt zitten er verblijven in de campervan.

Een unieke slaapbank in de Volkswagen Caddy Camper

Duurzaamheid

De campervan is opgebouwd met mooie materialen zoals kurk, schapenwol, wolvilt en gerecyclede PET-flessen. Ook is het houtwerk afgewerkt met een natuurlijk olie en worden de interieurdelen volledig in eigen huis geproduceerd door onze vakmensen met de meest moderne machines.

Een buitenkeuken vanuit de Volkswagen Caddy Camper

Lekker basic of juist luxe

Met onze camper-inrichting kan je alle kanten op. Het basispakket heeft alle opties die je echt wilt. Maar met onze opties kun je de campervan helemaal maken zoals jij wilt, een cassetteluifel, offroad pakket en/of het grote (slaap)hefdak.

Veel bergruimte in Volkswagen Caddy Camper

Binnen en écht buiten koken

Schuif de keuken volledig naar buiten, klap het tafeltje omhoog en maak je favoriete recepten. Heerlijk staand koken en geurtjes blijven buiten. Wanneer je wilt kun je de keuken ook binnen gebruiken door de klepkast open te klappen. Gebruik de keuken zoals je het zelf fijn vindt.

Maak nu een afspraak om de Caddy Maxi in de showroom te bekijken en bestel samen met ons jouw ideale campervan

Levertijd en prijzen

De levertijd is afhankelijk van het moment van bestellen. We hebben een gemiddelde levertijd van circa 6 maanden, tijdens een afspraak kunnen we hier altijd duidelijkheid over geven.

De vanaf prijs voor het basispakket van de camper-ombouw ligt op €13.425,-. Je kunt in overleg zelf een auto aanleveren, maar we hebben vaak ook auto’s beschikbaar voor ombouw/verkoop.

Neem contact met ons op en dan kunnen we een volledige prijslijst toesturen.

Hoe werkt het camperkenteken?
Wij laten de Volkswagen Caddy officieel keuren tot camper bij de RDW. Dit kost wat meer moeite dan de grotere campers, vanwege aanvullende eisen en testrapporten die aangeleverd moeten worden. Het complete traject van het keuren, leveren en opvragen van de testrapporten wordt geheel door ons verzorgd. Hiermee rijd je geheel legaal met onze inbouw.
Krijg ik dan ook het kwarttarief?

Nee, auto’s in dit segment zijn nooit te rijden met het kwarttarief. Op enkele centimeters voldoet deze niet aan de maatvoeringseisen van de belastingdienst. Omdat we met benzinemotoren werken valt de MRB (circa €65,- p/mnd) echter nauwelijks hoger uit dan een Volkswagen Transporter met dieselmotor. Echter gaat binnenkort het kwarttarief naar een half-tarief en worden campers dus duurder, wat ook negatief zal zijn voor restwaardes van grotere dieselcampers. Daar heeft onze Caddy gelukkig geen last van, want het MRB tarief blijft gelijk en je mag nog steeds elke stad in.

Welke Caddy is geschikt voor de ombouw?

Onze camper-inrichting is alleen geschikt voor Caddy’s vanaf bouwjaar 2020 en dan alleen het nieuwe model. Ook moet het in de basis een bedrijfswagen zijn en niet de personenwagen versie en daarnaast moet het altijd de lange Maxi versie zijn. Andere Caddy’s kunnen niet voorzien worden van onze camper-inrichting. Ben je op zoek naar een Caddy voor onze inbouw? Neem altijd even contact op voordat je een auto koopt.

Make the world your home

Contact

Outbase
Otto Hahnweg 50
3542 AX Utrecht
+31 (0) 30 – 237 83 00
info@outbasecampervans.com

Kvk: 77278887
BTW: NL860957160B01

Personeel van Outbase Campervans
Wij zijn trots op onze campervans en vinden het leuk om je er alles over te vertellen!
Plan een afspraak of vul het contactformulier in.    Calendar is loading...