Make the
world your
home

Compacte campervans
voor vakantie èn dagelijks gebruik

Outbase ontwerpt en bouwt compacte, slim ingerichte en praktische campers, die niet alleen ideaal zijn voor vakanties, maar ook naadloos in je dagelijks leven passen. Een camper van Outbase staat gewoon bij je voor de deur dus je gebruikt hem voor werk, boodschappen en het ophalen van de (klein)kinderen. Maar nog leuker: je neemt hem daarom ook heel makkelijk mee voor een weekendje weg, een picknick op een mooi plekje of een feestje bij vrienden. En natuurlijk ook voor mooie, lange reizen.

Outbase kiest niet voor standaardoplossingen. Wij ontwerpen en ontwikkelen slaapbanken, hefdaken, draaistoelen en zelfs ruiten zelf zodat wij het maximale uit onze campervans halen. Omdat we streven naar een zo duurzaam mogelijke levensstijl, is ons bedrijf hier ook volledig op ingericht. Zo kiezen we bewust onze partners uit, dagen we ze uit om te verduurzamen en gebruiken we materialen op gerecyclede basis en/of hernieuwbare bronnen die volledig te recyclen zijn. Wij leveren ook geen dieselcampers meer en hopen binnenkort alleen nog hybride en geëlektrificeerde campervans te bouwen.

Outbase nodigt je uit om de wereld te verkennen met het gevoel van thuis. Onze campervans bieden je de vrijheid om te gaan waar je wilt en wanneer je maar wilt. Met respect voor de natuur.

Outbase Campervans medewerkers met campers
Showroom van Outbase campervans

Contact

Outbase
Otto Hahnweg 50
3542 AX Utrecht
+31 (0) 30 – 237 83 00
info@outbasecampervans.com

Kvk: 77278887
BTW: NL860957160B01

Personeel van Outbase Campervans
Wij zijn trots op onze campervans en vinden het leuk om je er alles over te vertellen!
Plan een afspraak of vul het contactformulier in.


  Kalender word geladen......

  Beschikbare tijden*:

  Naam*:

  Achternaam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer*:

  Ik heb interesse in*:

  ajax loader