Hans & Cathy en hun Caddy Maxi
We leveren zo’n 60 campervans per jaar aan onze klanten. Met veel klanten houden we daarna contact en zij laten ons graag weten hoe hun aankoop bevalt en waar ze zoal geweest zijn. Dat willen we graag met jullie delen. Deze keer het verhaal van Hans & Cathy uit Alkmaar.

“Wij hebben onze Caddy campervan nu één jaar en hij bevalt erg goed. Hij is zuinig en het slapen is ideaal. We wilden een camper die we als gewone auto konden gebruiken en waarmee we makkelijk op vakantie konden gaan. Onze caravan moesten we steeds ophalen en konden we niet goed in onze krappe straat parkeren.

 

Outbase Campervans medewerkers met campers
Outbase Campervans medewerkers met campers

Zo’n grote, witte joekel op diesel wilden we ook niet en dus kwamen we al snel bij Outbase uit. Na vele wensen van onze kant, lange gesprekken en vele bezoekjes aan Tim en Arne hebben we besloten voor de Caddy te gaan. We hebben wel wat uitstel en kleine aanloopproblemen gehad, maar die zijn goed opgelost.

In 2023 hebben we een rondje Frankrijk gedaan en de winter hebben we doorgebracht in Spanje. Dat hadden we niet helemaal goed voorbereid en toch wel een beetje onderschat! Met -5 graden is het toch wel heel koud in de camper. We hebben leuke foto’s dat we bibberend bij een klein kacheltje en met de dekbedden om ons heen zaten. Gelukkig kun je dan ook met het dak dicht slapen.

Je leeft echt buiten. Met het hefdak, het grote bed, de luifel, het zonnepaneel en de trekhaak hebben we alle comfort dat we nodig hebben en we hopen nog vele mooie reizen te gaan maken.”

 

Outbase Campervans medewerkers met campers

Contact

Outbase
Otto Hahnweg 50
3542 AX Utrecht
+31 (0) 30 – 237 83 00
info@outbasecampervans.com

Kvk: 77278887
BTW: NL860957160B01

Personeel van Outbase Campervans
Wij zijn trots op onze campervans en vinden het leuk om je er alles over te vertellen! Plan een afspraak of vul het contactformulier in.


  Kalender word geladen......

  Beschikbare tijden*:

  Naam*:

  Achternaam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer*:

  Ik heb interesse in*:

  ajax loader