Onze compacte campers modellen

Volkswagen ID.Buzz

Volkswagen ID.Buzz

Hij komt eraan en wij gaan er een 4 persoonscamper van maken met slaaphefdak. Wat is de Volkswagen ID.Buzz een coole auto geworden! We zijn bij de aankondiging dan ook direct in gesprek met Volkswagen gegaan…

Volkswagen Caddy Maxi

Onze 4-persoons camper op basis van de Volkswagen Caddy Maxi, net één maatje kleiner dan de traditionele Volkswagen Transporter en daarmee nog beter bruikbaar als dagelijkse auto, zeker in combinatie met de zuinige benzinemotor. Speciaal voor dit model hebben we een eigen slaapbank ontwikkeld.

Volkswagen Caddy Maxi

Volkswagen ID.Buzz

Hij komt eraan en wij gaan er een 4 persoonscamper van maken met slaaphefdak. Wat is de ID.Buzz een coole auto geworden! We zijn bij de aankondiging dan ook direct in gesprek met Volkswagen gegaan…
Compact

Makkelijk en overzichtelijk manoeuvreren in elke situatie. Met onze campers rijdt je zelfverzekerd, comfortabel en heb je minder kans op schade.

mini campers kookplaat
Duurzaamheid

Materialen op gerecyclede basis en/of uit hernieuwbare bronnen. Daarnaast bouwen we geen diesels meer om en streven we naar 100% elektrificatie.

Mini campers slaapbank
Goed slaapcomfort

Als je op avontuur gaat, is goede nachtrust belangrijk. Onze campervans zijn altijd voorzien van comfortabel topmatras en je wisselt binnen 30 seconden van zitbank naar opgemaakt bed.

mini campers details
Binnen- en buiten koken
Met onze campervans kun je echt buiten koken, samen rond het ‘kookeiland’ verblijven en de geurtjes buiten houden. Maar met slecht weer is de keuken ook binnen te gebruiken.
mini campers kookplaat
Voor iedereen

Geschikt voor elke outdoor liefhebber. Of je nu een stel van 20 of een alleenstaande van rond de 90 jaar bent. Onze minimalistische ontwerpen zijn simpel en vanzelfsprekend in gebruik.

Contact

Outbase
Otto Hahnweg 50
3542 AX Utrecht
+31 (0) 30 – 237 83 00
info@outbasecampervans.com

Kvk: 77278887
BTW: NL860957160B01

mini campers kookplaat

Wij zijn trots op onze campervans en vinden het leuk om je er alles over te vertellen!
Plan een afspraak of vul het contactformulier in.


    Calendar is loading...