Onze compacte campers modellen

Volkswagen
Caddy Maxi

Onze 4-persoons camper op basis van de Volkswagen Caddy Maxi, net één maatje kleiner dan de traditionele Volkswagen Transporter en daarmee nog beter bruikbaar als dagelijkse auto, zeker in combinatie met de zuinige benzinemotor. Speciaal voor dit model hebben we een eigen slaapbank ontwikkeld.

Volkswagen Caddy Maxi
Daci Dokker MPV

Dacia Dokker
MPV

Met de Dacia Dokker MPV creëer je een camper met bijna gelijke ervaring als het segment hoger, tegen een fractie van de prijs en lekker no-nonsens. Onze bestverkochte camper inbouw door de uitstekende verhouding van prijs, kwaliteit en binnenruimte van de Dacia.

Dacia Dokker MPV

Met de Dokker creëer je een camper met bijna gelijke ervaring als het segment hoger, tegen een fractie van de prijs en lekker no-nonsens. Onze bestverkochte camper inbouw door de uitstekende verhouding van prijs, kwaliteit en binnenruimte van de Dacia.

Citroen E-
Berlingo XL

Onze eerste elektrische camper! Sinds kort is de Citroën Berlingo XL ook met een volledig elektrische aandrijving te bestellen. De camper heeft een actieradius van 280km (WLTP) en is het mogelijk om tot 80% bij te laden in 30min. Gebaseerd op de bedrijfswagen, bouwen wij deze bussen om tot luxe 2-persoonscamper.

Citroen E- Berlingo XL
Volkswagen ID.Buzz

Volkswagen
ID.Buzz

Hij komt eraan en wij gaan er een 4 persoonscamper van maken met slaaphefdak. Wat is de Volkswagen ID.Buzz een coole auto geworden! We zijn bij de aankondiging dan ook direct in gesprek met Volkswagen gegaan…

Volkswagen ID.Buzz

Hij komt eraan en wij gaan er een 4 persoonscamper van maken met slaaphefdak. Wat is de ID.Buzz een coole auto geworden! We zijn bij de aankondiging dan ook direct in gesprek met Volkswagen gegaan…
Slaapbank systeem

Doordacht slaapbank systeem in een en fijne leefruimte

Detail Outbase Campervans

Relaxed rijden met het avontuur binnen handbereik

Details Outbase Campervans

Met oog voor detail en duurzaamheid

Contact

Wil je meer informatie of een afspraak met ons maken? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Gegevens
Otto Hahnweg 50
3542 AX Utrecht
+31 (0) 167 221 007
info@outbasecampervans.com

Kvk 77278887 BTW-071928736493
Alleen op afspraak